Over JUBIT 

Wij zijn een gezonde en solide ICT businesspartner voor advies, support, beheer, migratie en optimalisatie.

JUBIT IT Solutions biedt advies op maat voor jouw ICT-omgeving: van virtualisatie en server based engineering tot infrastructuur, het uitvoeren van migraties/migratietrajecten en de optimalisatie van applicatie performance.

Onze consultants zetten zich in voor de opzet, ondersteuning, uitvoering en het projectmanagement van jouw ICT-projecten. Voor een langere periode extra inzet nodig? Dan biedt en levert JUBIT passend (gedetacheerd) personeel aan.

Wij gaan en staan voor:

  • een persoonlijke aanpak > iedere organisatie en ieder project is anders dus maatwerk is voor ons logisch;
  • open communicatie > eerlijkheid draagt bij aan vertrouwen;
  • professionaliteit & kwaliteit > wat wij leveren met onze consultants en kandidaten en wat jij als klant van ons verwacht;
  • duurzame relaties > omdat iedere klant er voor ons écht toe doet!

Klanten aan het woord

img

JUBIT heeft samen met ons projectteam gewerkt aan de migratie van Windows7 naar Windows10, inclusief de overgang van Thinapp naar App-V. Onder andere door JUBIT hebben wij meer dan 700 applicaties en 8.500 gebruikers kunnen omzetten naar Windows10. JUBIT is een bedrijf bestaande uit hardwerkende professionals met uitgebreide technische kennis en vaardigheden. Ook op communicatief gebied is het zeer prettig om met JUBIT samen te werken. Ik hoop in de toekomst weer met JUBIT te kunnen samenwerken!

Hugo Fillekes - Projectleider ICT