Projecten

 

Om optimaal op de veranderende omgeving in te kunnen spelen en de business de juiste ondersteuning te blijven bieden, is het vanzelfsprekend dat ICT in een organisatie snel mee verandert.

Denk aan:

– het verhogen van de productiviteit, het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen of het sneller voldoen aan de klantvraag.

JUBIT levert ondersteuning op het gebied van ICT-projecten en is gespecialiseerd in virtualisatie, server based engineering, infrastructuur, migratie en optimalisatie van applicatie performance.

Breng je ICT kosten omlaag met virtualisatie

Beperk het aantal servers door meerdere virtuele servers op 1 fysieke server te laten draaien. Het leidt tot lagere investeringen in hardware en energie- en beheerkosten. Virtualisaties zorgen ook vaak voor minder storingen, ze vereenvoudigen het testen en disaster recoveries zijn sneller uit te voeren. Let wel, de requirements voor je server liggen wel hoger.

Het begint allemaal bij een goed ingerichte server

Met onze specialisatie op dit gebied, bieden we hulp en ondersteuning voor zowel de opzet, uitvoering als onderhoud van de server en de acties die daaruit voortkomen. Denk aan opslag, recovery, uitwisseling van data en ook de inrichting van het technische proces om optimaal gebruik te maken van de server performance.

Een solide en betrouwbare infrastructuur is het fundament van ICT

Het is het geheel aan voorzieningen dat nodig is om je organisatie goed te laten functioneren. De infrastructuur is de solide en flexibele basis voor de verschillende ICT services die op hun beurt weer aansluiten op de organisatiewensen.

Migraties zorgen voor de innovatie in jouw business

Innovatie op ICT gebied brengt (veel) verandering en daarmee migratie(s) met zich mee. Beide kunnen een grote impact hebben op gebruikers. Om migraties succesvol te laten verlopen, is zowel technische kennis nodig als ook het vermogen om om te gaan met de menselijke aspecten in dergelijke trajecten.

Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van migraties, variërend van het opzetten van een migratieplan tot migraties van werkplekken en complete infrastructuren. 

Zo werken wij:

  • toepassing kennis van de nieuwste technologie;
  • flexibele en klantgerichte aanpak;
  • levering maatwerk op basis van jouw business behoeften;
  • inzet van brede expertise opgedaan binnen verschillende ICT omgevingen.

Wil je meer informatie? Lees meer over ons bij Consultancy of stel je vragen via ons contactformulier of per telefoon: 085-1301660.

Klanten aan het woord

img

JUBIT heeft samen met ons projectteam gewerkt aan de migratie van Windows7 naar Windows10, inclusief de overgang van Thinapp naar App-V. Onder andere door JUBIT hebben wij meer dan 700 applicaties en 8.500 gebruikers kunnen omzetten naar Windows10. JUBIT is een bedrijf bestaande uit hardwerkende professionals met uitgebreide technische kennis en vaardigheden. Ook op communicatief gebied is het zeer prettig om met JUBIT samen te werken. Ik hoop in de toekomst weer met JUBIT te kunnen samenwerken!

Hugo Fillekes - Projectleider ICT