Detachering

Heb je behoefte aan (tijdelijke) extra capaciteit voor jouw ICT team? Via detachering biedt JUBIT de flexibele ondersteuning die je nodig hebt.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor verschillende functierollen

Denk aan helpdeskmedewerker, systeembeheerder, netwerkbeheerder en applicatiebeheerder. Onze ICT professionals zijn gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise. Kwaliteit én persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk dus naast begeleiding en coaching stellen wij met elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Wij streven naar een optimale match

Voor iedere klant zoeken we de juiste kandidaat: hij of zij voldoet aan de wensen en eisen van jou als klant en past met zijn/haar kwaliteiten goed in jouw organisatie.

Detachering kan in verschillende situaties voor langere of kortere duur

Bijvoorbeeld tijdelijke inzet voor grotere projecten of voor de opvang van vakanties, verlof of langdurig zieken. Het gewenste aantal detacheringsuren gebeurt altijd in overleg. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan ICT professionals waardoor we vaak al binnen een paar dagen jouw detacheringsaanvraag kunnen invullen.

Meer weten over onze expertise?

Neem eens een kijkje bij onze Projecten en/of bij Consultancy of stel je vragen via ons contactformulier of per telefoon: 085-1301660.

Klanten aan het woord

img

JUBIT heeft samen met ons projectteam gewerkt aan de migratie van Windows7 naar Windows10, inclusief de overgang van Thinapp naar App-V. Onder andere door JUBIT hebben wij meer dan 700 applicaties en 8.500 gebruikers kunnen omzetten naar Windows10. JUBIT is een bedrijf bestaande uit hardwerkende professionals met uitgebreide technische kennis en vaardigheden. Ook op communicatief gebied is het zeer prettig om met JUBIT samen te werken. Ik hoop in de toekomst weer met JUBIT te kunnen samenwerken!

Hugo Fillekes - Projectleider ICT