Migratie Aysist 6: check!

Migratie Aysist 6: check!

In de afgelopen periode zijn we in opdracht van SDB Groep aan de slag geweest voor ziekenhuis/zorggroep Curamare. De Aysist 6 Smart Cliënt reageerde traag op verzoeken van gebruikers.

Om dat te verhelpen hebben we voor het planningsproduct Aysist 6 de migratie van een applicatieserver uitgevoerd. Ook hebben we de database stevig onder handen genomen door deze op te schonen wat eveneens leidt tot een verbeterde performance van de Aysist 6 Smart Cliënt.

De gebruikers bij Curamare kunnen nu weer volop gebruik maken van hun rooster- en planningsfaciliteiten zonder vertragingen in het systeem. Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking! Benieuwd wat JUBIT voor jóuw applicatie performance kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of check www.jubit.nl voor meer info.

beheerder

Geef een reactie