JUBIT heeft weer een mooie opdracht afgerond.

JUBIT heeft weer een mooie opdracht afgerond.

Deze keer bij Spel Psychologen Putten. We hebben ze blij gemaakt met een geheel vernieuwde IT infrastructuur.

Van internet, VOIP telefonie / beeldtelefonie, ECD, (secure) mail, AVG proof bestandenuitwisseling/-archivering en two way authentication tot en met een gesegmenteerd (wifi) netwerk inclusief gastennetwerk en webhosting van de verschillende websites.

En nu dit allemaal is gerealiseerd, nemen we ook het volledige beheer van deze infrastructuur voor onze rekening.

Voor Spel Psychologen Putten is het een uitdaging om in het speelveld van een beperkt budget, hoge kwaliteitseisen en strenge regelgeving een goede IT kwaliteit te kunnen realiseren. Gezamenlijk is ook dit project weer een succes geworden en daar zijn we trots op!

beheerder

Geef een reactie