JUBIT in Polen

JUBIT in Polen

JUBIT gaat op reis! In opdracht van Royal Cosun gaat de reis naar Wroclaw, Polen. Daar dragen we ons steentje bij aan de migratie naar een nieuwe werkplekomgeving. Deze nieuwe werkplekomgeving gaat draaien op een gevirtualiseerde windows 2016 server omgeving. Een van de voordelen is dat de user interfaces in de zakelijke omgeving veel overeenkomsten vertonen met de user interfaces waar de medewerkers in hun thuisomgeving mee bekend zijn. En in deze omgeving kunnen Xenapp / Ivanti Workspace Manager en Ivanti Automation manager natuurlijk niet ontbreken. Deze voorzien de gebruiker van de juiste instellingen en applicaties en ze vereenvoudigen het beheer voor de Front Office en de Technische Beheerders. Samen met Royal Cosun zorgen wij voor een soepele overgang voor de medewerkers. Binnenkort meer!

beheerder

Reacties zijn gesloten.